Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Clear Spa Jakuzzi tisztítószer 1 kg

Ár:
2.290 Ft
Gyártó: Pontaqua
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. június 05.
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Masszázsmedence tisztítószer

A CLEAR SPA segítségével kitisztíthatja masszázsmedencéjét, beleértve annak tartozékait is (befúvókat, csöveket). A granulátum a nehezen hozzáférhető helyeken is ki tudja fejteni hatását, ahol a mechanikai tisztítás nehezen végezhető el. Hatékonyan eltávolítja a biofilm réteget, olaj és kozmetikai szerek lerakódásait. Hatásos a kellemetlen szagokkal szemben. A nehezen eltávolítható szennyeződések sok esetben a vízforgató rendszerben rakódnak le, ezért a vízforgató rendszer alapos átöblítését javasoljuk a CLEAR SPA-val minden vízcsere alkalmával.

Alkalmazási koncentrációk: A vegyszert medencehasználat után, a vízcserét megelőzően alkalmazzuk. A termék használat előtt alaposan felrázandó. Oldja fel előzetesen egy vödör vízben, majd öntse a medence vizébe, míg a vízforgatás üzemel. Adagoljon 1000 literenként 200 g CLEAR SPA-t, majd forgassa a vizet legalább 5 percig. Behatási/várakozási idő: Hagyja leállítva egy órán át, hogy a vegyszer kifejtse hatását, utána rövid ideig ismét keringesse a vizet a rendszerben. Ezután engedje le, majd öblítse át a rendszert tiszta vízzel. Elsősegélynyújtás: Azonnal távolítson el minden ruhaneműt, amely a termékkel szennyeződött. A mérgezési tünetek sok esetben csak órák múlva jelentkeznek, ezért orvosi megfigyelés szükséges a balesetet követő legalább 48 órán keresztül. A légzőkészüléket csak azután távolítsa el, miután a szennyeződött ruhaneműt teljesen eltávolította. Belélegzés esetén: A sérültet vigyük friss levegőre, forduljunk orvoshoz amennyiben a tünetek nem múlnak el. Bőrrel érintkezés esetén: Azonnal nagy mennyiségű vízzel és szappannal mossuk le majd alaposan öblítsük le. Szembe kerülés esetén: Azonnal nagy mennyiségű vízzel kell a szemet kiöblíteni, néhány percen keresztül, mialatt a szemhéjat szét kell feszíteni, hogy a szem és a szemhéj minden szövetének teljes öblítése biztosítva legyen. A későbbiekben forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén: Azonnal forduljunk orvoshoz. Itassunk a sérülttel annyi vizet, amennyit csak meg tud inni, és vigyük friss levegőre, további rosszullét esetén forduljon orvoshoz. Figyelmeztetés: Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! A vegyszert a használati útmutató szerint kell alkalmazni. A termék kizárólag masszázsmedence vízforgató rendszer átöblítésére használható. Fürdővíz kezelésére nem alkalmazható. Hulladékkezelés: Meg kell vizsgálni a termék újrafelhasználhatóságát. A nem felhasználható készítmény és a kiürült göngyöleg kommunális hulladékhoz nem keverhető. Kezelésre a 98/2001(VI.15.) Korm. rendelet és a 16/2001 (VII.18.) KöM rendelet előírásai az irányadók. Szennyezés-mentesítés: Tiszta, száraz, csak erre a célra használt eszközzel szükséges felsöpörni és lapátolni a megfelelő tiszta, száraz, jól záró tartályba. A maradékot bő vízzel fel kell mosni. Felhasználói kör: professzionális és lakossági. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Tartsa a keveréket távol a szennyvíz csatornáktól, a vízgyűjtőktől és a vízellátástól. Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóanyagát elő vízbe, közcsatornába és talajba juttatni. Tájékoztassuk a megfelelő hatóságot vízfolyásba vagy a csatornarendszerbe került szivárgás esetén. Tárolási körülmények: Szorosan lezárva a saját tárolóedényében, mások és gyermekek által nem hozzáférhető hűvös, fagymentes helyen, szilárd-, nem nedvszívó padlójú helyiségben szabad tárolni. Ne engedje, hogy a tárolóedénybe víz kerüljön. Élelmiszerektől távol tartandó.

Figyelmeztető mondatok:

H319: Súlyos szemirritációt okoz. H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. EUH031: Savval érintkezve mérgező gázok képződnek.

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok:

P264: A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P337+P313: Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. P501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

Tartalom: biocid hatóanyag: nátrium-diklór-izocianurát-dihidrát 2% CAS: 51580-86-0

egyéb összevők: nátrium-karbonát 50% CAS: 497-19-8, nátrium-hidrogén-karbonát 48% CAS: 144-55-8

Terméktípus: PT2

Alkalmazási terület: masszázsmedence tisztítószer

Antimikrobiális spektrum: biofilm elleni termék

Formuláció: por

EMMI engedély száma: 34176-2/2018/KORTAP

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!